Goertz – Geraeds, Lies


Categories :

Een liefdevolle herinnering aan

Lies Goertz – Geraeds

*31 augustus 1920 Nederweert 20 maart 2016

Sinds 2006 weduwe van
Clim Goertz

-Lies van Niees-

Een zorgzame vrouw, een vrouw met het hart op de goede plaats. Haar handen hebben altijd gewerkt, als jongste en enige meisje in het gezin Geraeds werd haar al op jonge leeftijd het zorgen geleerd. Zorgen voor haar ouders, haar broers, haar man, haar zoon niets was haar teveel.

Voor moeder was de familie in de breedste zin van het woord, altijd heel belangrijk. Een tante, een nichtje, of wie dan ook, als ze kon helpen deed ze dat.

Moeder heeft in haar leven vele tegenslagen overwonnen, haar geloof en haar positieve kijk op het leven, waren daarbij een leidraad. Bewonderingswaardig kijken we terug op het leven van moeder. Een hardwerkende vrouw, die ook naast al het zorgen en werken kon genieten.

Genieten van de vakanties met Clemens naar België, Oostenrijk, Portugal en zelfs naar Ghana om kennis te maken met Zena en haar familie. Na een lange strijd, die ze samen met Clemens streed, was ze dan ook erg gelukkig toen Zena en de kinderen naar Nederland mochten komen. Trots was ze op haar achterkleinkinderen

Naast haar familie, had ook het verenigingsleven een apart plekje in haar hart, als lid van diverse verenigingen was ze een graag geziene gast.

Ieder die moeder gekend heeft, weet wat wij nu missen.

Moeder bedankt voor alles!

A TRIBUTE -FROM SON- NAHIMU (GHANA)
Oh muda where and when again will I a company you ?.

I never knew a day like this will ever come when I will leave you to travel alone on a journey that no one could carry your luggage. Your caring heart and love are the only consolation I have that the angels from heaven will be there to assist you to your final destination in heaven which I hope for you. Tears that continue to flow from my eyes were only a sign of earthly loss hut not eternity. Hmmm muda your departure to your maker has left a huge vacum in my life.

I pray and ask God to handle you with care and provide for you the best of time in paradise.

May your soul continue to enjoy a perfect peace wherever you are.

Your son Nahimu Adams

Voor al uw blijken van medeleven zeggen wij hartelijk dank.

Clemens en Zena

Abi en Sadiq, Hadjia, Kausar

Djeta en Osman, Abu

Fati en Sanusi, Zayn-Adam
De zeswekendienst voor moeder zal worden gehouden op zondag 8 mei om 9.30 uur in de H. Barbarakerk te Leveroy.