Sieben, Thieu


Categories :

In dankbare herinnering aan
Thieu Sieben

22 april 1937 – 5 september 2015

Voor al uw blijken van medeleven zeggen wij hartelijk dank. Familie Sieben
Onze broer Thieu is niet meer. Abrupt uit het leven weggerukt, tijdens zijn wekelijkse rondje bij de supermarkt.

Thieu is de 4de zoon uit ons gezin van 11 kinderen en 78 jaar geworden. Samen groeiden we op, Thieu was altijd wat meer op zichzelf. Als wij in de bakkerij of thuis onze taken hadden, was Thieu vlijtig aan het werk om van hout iets moois te maken. In de familie had Thieu het in die tijd druk om allerlei meubels en huizen te helpen opknappen. Het sociale leven, binnen ons gezin was aan Thieu niet zo besteed. Thieu bleef liever thuis of ging op zondag vaak naar allerlei rommelmarkten in België, om zijn hobby, spullen verzamelen, uit te breiden. Hij had hier veel plezier in. Thuis omringde Thieu zich met zijn spullen en genoot ervan in zijn huis in Kelpen-Oler. Als we bij hem kwamen was Thieu altijd heel geïnteresseerd naar de kinderen en alle kleinkinderen en verdere familie. Hij hield ook veel van dieren, verzorgde een familie zwerfkatten en was bezorgd, als hij ze die dag nog niet gezien had. Zo leefde Thieu zijn leven, alleen en vreedzaam. Vandaag Thieu, zijn we hier samen gekomen om afscheid van je te nemen. In gedachte zal je altijd bij ons blijven. Wij wensen je veel rust en vrede toe.

Liefs van je broers, zussen en familie