Schoor, Frits van den


Categories :

In dankbare herinnering

Frits van de Schoor
‘Kruchten Frits’

* Leveroy, 29 oktober 1925
† Stramproy, 12 maart 2015


echtgenoot van
Mieke van de Schoor – Rietjens

weduwnaar van
Nel van de Schoor – Claessens

Na een plechtige uitvaartdienst in de parochiekerk van de
H. Willibrodus te Stramproy op 18 maart 2015 hebben wij Frits te ruste gelegd bij Nel op het parochiekerkhof van dc H. Barbara te Leveroy.

De dood breekt jou en mij niet uit elkaar,
dat nooit mijn lief… Ik zal dichterbij zijn dan ooit.
Mieke

Pap, Je hebt het goed gedaan. Deze woorden hebben wij in de afgelopen dagen vaak tegen jou gezegd. Je hebt het niet alleen de laatste dagen van jouw leven goed gedaan… Je hebt het goed gedaan voor ons mam, ook toen ze was. Je hebt het goed gedaan voor Mieke, jouw tweede vrouw Je hebt het supergoed gedaan voor jouw 8 kinderen waar je altijd zo trots op was. En bovenal was je een super-opa voor al jouw klein- en achterkleinkinderen. Ze waren allemaal dol op jou. Met jouw heengaan heb jij jouw lot weer in eigen handen genomen. Je bent aan jouw laatste wandeling begonnen en dit keer kunnen wij niet met je mee en zal je ook niet terugkeren. Maar wij weten dat het goed is waar je nu bent en dat wij jou er ooit terug zullen zien.

Een mooie wandeling pap, doe ons mam de groeten.
Familie van de Schoor – Claessens
Familie Stockmans – Rietjens