Piet Naus memorial festival 2015 After movie

Het Piet Naus Memorial festival is een eerbetoon aan Piet Naus 1939-2001. Een uit spanbeton gegoten guerrilla, zoals het een man uit de jaren ’30 betaamd immer op en top gesoigneerd. Te onbegrepen om te leven, te zeldzaam om te sterven. Uiteindelijk nooit overwogen voor massa productie.

 • Leveroy is opzoek naar de sterkste man van het dorp tijdens het Piet Naus Memorial Festival op 31 mei. Een dag in het teken van “vuige jaar des Heeres 2014”. De opzet van de wedstrijd zal in grote lijnen parallel lopen met de regels en onderdelen van onze fors geschapen broer; De Sterkste Man van Nederland. Een klein detail is het feit dat bij onze versie “de koelkast” centraal staat. Ook zal er niet alleen op kracht worden ingezet. De hedendaagse “Sterke Man” is een complete man, ook het verstand, handigheid en gevoel voor huishoudelijke taken zal uitvoerig op de test worden gesteld.

De door de organisatie aangeleverde koelkasten zullen bij elk onderdeel ingezet worden. (Je hoeft dus niet voor een koelkast te zorgen, dat doen wij).

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving. Aanvang: 15:00 uur op Reulisweg 22 in Leveroy.

Natuurlijk is er ook de nodige muziek:

 • 18.30 uur Mathijs Leeuwis (lei vossen container)
 • 19.00 uur André van den Boogaardt en de Rauwe Rand (piet naus podium)
 • 20.00 uur Piet Naus Café
 • 20.15 uur Jeroen Kant (lei vossen container)
 • 20:45 uur Piet Naus Café
 • 21.00 uur Sunday Zombies and The Brain (piet naus podium)
 • 22 uur Elco Weitering (lei vossen container)
 • 22.30 uur Lookapony (piet naus podium)
 • 23.30 uur +frikandellen-contest+
 • 00.00 uur Long Life Heads
Tags: