90 jaar handboogvereniging De Vriendenkring

handboogvereniging De Vriendenkring LeveroyHandboogvereniging De Vriendenkring uit Leveroy bestaat 90 jaar. Dit wordt gevierd tijdens de receptie op vrijdag 16 mei om 20:00 uur in de feesttent aan de Beemderhoekweg 6 te Leveroy. Natuurlijk wordt er ook geschoten door de handboogschutters. Op zaterdag 17 mei is de eerste schietbeurt om 17.00 uur en op zondag 18 mei wordt er om 10.30 en om 14.00uur geschoten.

90 jaar handboogvereniging De Vriendenkring

Op 17 augustus 1923 werd handboogvereniging De Vriendenkring opgericht in Leveroy maar vanaf 1924 werd er officieel deelgenomen aan handboogconcoursen. Op dit moment telt de Leveroyse handboogvereniging 24 leden waaronder 7 jeugdleden. Het oudste lid, Tinus Brentjens, heeft de leeftijd van 94 jaar bereikt. Het oudste schietende lid, Sjra Heijnen, wordt deze maand 80 jaar. Het jongste lid van onze vereniging Tim Klaessens is onlangs 9 jaar geworden.

Tags: