Appeven, Wim van


Categories :
AppevenWim2013AppevenWim2013vk

Een dankbare herinnering aan
Wim van Appeven

Echtgenoot van

Annie van Roij

Pap is geboren te Leveroy op 25 maart 1936 en in Weert overleden op 18 oktober 2013. De plechtige uitvaartmis heeft plaatsgevonden op 24 oktober 2013 in de St. Lambertuskerk te Nederweert gevolgd door de crematie in Baexem.

Wim is geboren op Reulis in Leivere, als jongste van vijf. Daardoor had hij een speciale band met zijn Mam. Hij groeide op in een warm nest en werkte hard mee op de boerderij. Toen zijn Mam, en later zijn Pap, ziek werden, heeft hij hen samen met zijn zussen verzorgd tot hun overlijden. Hij leerde Mam kennen en voor hun samen brak er een mooie tijd aan. Na hun trouwen woonden ze eerst op de Wessemerdijk, daarna in Leivere. Ze kregen vijf kinderen. Pap werkte hij de Limco en Philips, daar meer dan 25 jaar. Uiteindelijk verhuisden ze naar Nederweert. Dat ons gezin uitgebreid werd met partners en het Opa mogen worden, heeft levensgrote vreugde gebracht. Hij was als vader trots op wat zijn kinderen met hun leven doen. In zijn hele leven is Pap een gezelschapsmens geweest; lid van de fanfare, EHBO, en herenkoor in Leivere. Ook in Nederweert is hij vele jaren bij twee koren geweest. Het samen zijn met familie en vrienden was het grootste goed. Hij maakte graag een babbeltje en had altijd een grapje klaar.

Wea hábe same sjoeën tieë metgemaaktj.

Denk aan hem in goede tijd, Bewaar zijn gulle lach, Beleef nog eens zijn vrolijkheid, Dat hij vredig rusten mag
Dank voor uw steun. Annie Kinderen Kleinkinderen Achterkleinkind