Piet Naus Memorial Festival Leveroy met schansspringen


Op 22 juni vindt de derde editie van het Piet Naus Memorial Festival plaatsl

Dit jaar staat het festival in het teken van “Evel Knievel“, de vermaarde waaghals en stuntman uit vervlogen tijden in een Amerika waarin eenieder nog geloof had. Het spektakel zal om 16:00 uur beginnen. Wees op tijd want het eerste uur krijg je twee extra pils bij elke bestelling! Adres: Reulisweg 22 Leveroy oftewel bie Gietje van Haves.

Met Evel Knievel is er natuurlijk ook Schansspringen. Er zal gesprongen worden met crossfietsen of een ander klein kaliber ijzeren ros. Er zijn twee professionele schansen. Je mag kiezen! Achter de schans bevind zich een groot waterbassin waar je veilig in kunt landen. Dit waterbassin voldoet aan de geldende normen vastgesteld door het NSC (Nederlandse Schansspring comité). Kijk hier voor het reglement.

Tags: