Brentjens, Thijs


Categories :

Thijs Brentjens

20 maart 1954 – 29 november 2012

Echtgenoot van Joke Brentjens-van der Werf
pap van Mandy, Peggy & Joep opa van Lisa

“t is neet woar, mer ’t haaj waal woar kinne zeen…”

Een van zijn vele typische uitspraken. Bekeek de wereld door zijn schitterende blauwe ogen. Lief maatje, zorgzame papa en trotse opa. Verbindingsman binnen de familie, genietend van elk familiemoment.
Dorpsman in hart en nieren. Staand op zijn plekje aan de bar, genietend van een pilsje. Als man van de klok speelde tijd op dat moment voor hem geen rol. Ster in het op de kast jagen van mensen, altijd in voor een grap. Veel praatjes, weinig woorden. Gaf hij zijn woord, kon je daar van op aan. Liefde voor zijn vak, perfectionist ten voeten uit.
Bracht kleur in menig leven Leefde een kleurrijk leven…

“Geneet van ’t laeve, zolang este kins”

Genoten heb je, maar helaas veel te kort.
Lieve Thijs, pap, opa, zoals je zelf zou zeggen: haddie!