Lemmen, Jo


Categories :

Liefdevol herinneren wij ons

Jo Lemmen

Someren, 23 november 1945
Leveroy, 5 oktober 2012

partner van
Mia Ottenheijm Wilms

Jo was iemand van weinig woorden en ook iemand die altijd hard heeft gewerkt. Bijna 50 jaar heeft hij als stratenmaker in de wijde omgeving opritten, terrassen en bestratingen gelegd. Hij was een echte vakman op zijn gebied en dat doen niet veel mensen hem na. De laatste tien jaar was hij samen met Mia.

Naast het harde werken was er ook tijd voor ontspanning. In het weekend samen fietsen, kaartje leggen en ook samen graag ergens iets eten. Ook bij het biljarten stond hij zijn mannetje. Kermisdinsdag in Leveroy kreeg Jo slecht nieuws.

Levensverwachting, misschien nog drie maanden. Jo was heel resoluut, hij wilde geen chemo en bestralingen. Hij wilde liever nog drie goede maanden waarin hij nog samen met Mia kon genieten dan zes maanden kuren met alle ellende die daarbij hoort. Na enkele weken begon Jo echter de gevolgen van deze vreselijke ziekte te ondervinden. Mia heeft het gedaan zoals Jo dit wilde en zijn keuze werd door Mia gerespecteerd.

Jo vond het heel erg fijn dat Mia er voor hem was.
Jo, bedankt voor de fijne jaren die we samen hebben gehad.

Mia.

Bedankt voor het getoonde medeleven na het overlijden van Jo. Mia Jean-Maurice Petra en Peter Beeren – Ottenheijm Mitch, Colin, Rachèl