Trainerswisseling bij Leveroy werpt tegen KOC nog geen vruchten af

Op het splinternieuw sportcomplex van Leveroy, eerste klassers zouden er jaloers op zijn, werd het degradatieduel tegen KOC gespeeld. De hekkensluiter verraste Leveroy vol­ledig en ging met drie punten aan de haal: 0-2.

Marcel Heijmans en Lau rens Snijders hebben in Leveroy het roer overgenomen van trai­ner Stephan Elzinga. Het trainersduo probeert nog te redden wat er te redden valt dit seizoen.

Ook de komende competitie zullen zij Leveroy onder hun hoede ne­men. „We hebben het vandaag zelf in eigen hand. Eerst KOC en daar­na nog Grathem en tenslotte Horn”, hadden ze al uitgerekend. „Bovendien zijn we vandaag ook nog compleet”, klonk het hoopvol.arcel Heijmans en Laurens Snijders hebben in Leveroy het roer overgenomen van trai­ner Stephan Elzinga. Het trainers- duo probeert nog te redden wat er te redden valt dit seizoen.

De laatste twee clubs vliegen na af­loop rechtstreeks uit de vijfde klas­se. Nummer drie van onder mag een beslissingsduel spelen om zich alsnog te handhaven.

Zoals al het hele seizoen moet trai­ner Huib Stultiens van de ploeg uit Kelpen-Oler puzzelen om een waardig elftal op de been te bren­gen. Deze week werd de blessure- lijst opnieuw weer langer. Doel­man Bernie Jeurninck werd dins­dag op de trainingsavond gebles­seerd afgevoerd naar het ziekenhuis van Weert. „Ik kom dit seizoen niet meer aan de bak”, vertelde hij gisteren. Met krukken stond doel­ man Jeurninck gisteren werkeloos aan de zijlijn. „Een flinke spierbles­sure in de voet. Op de foto kwam zelfs nog een los botje tevoorschijn van een vorige blessure”, treurde hij.

In de tweede helft schakelde Lever- oy een tandje hoger en drong nu meer aan. Bart Cillekens had de ge­lijkmaker op zijn schoen, maar
doelman Dennis In den Kleef hield KOC met enkele reddingen in de wedstrijd. Het zat de thuisclub ook niet mee. Zo sprong de bal van Sjoerd Brentjens via de binnenkant van de paal weer terug in het veld. Bij een van de spaarzame aanvallen was het andere kant wel raak. Bij een verre uittrap van doelman In den Kleef enkele minuten voor het einde kwam de bal plots bij inval­ler Joost Weien. De jeugdige aanval­ler maakte het bekwaam af 0-2. Even later wilde scheidsrechter Mazzei de spanning nog even terug brengen door na een aangeschoten handsbal de bal op de stip te leg­gen. Na protesten van trainer Stul- tiens aan de zijlijn moest de coach achter de afrastering plaatsnemen. Het tumult had Dave Kierkels blijk­baar uit zijn evenwicht gebracht, want hij kreeg de bal niet langs doelman In den Kleef. De 0-2 bleef op het bord staan.

Tags: , ,