Tunissen, Wiel


Categories :

In dankbare herinnering aan

Wiel Tunissen

echtgenoot van
An Simons

Geboren 24 augustus 1932 op de Hei te Heythuysen.
Overleden 17 april 2011 in het ziekenhuis te Roermond.

Voor uw belangstelling en uw medeleven bij de ziekte, het overlijden en de begrafenis danken wij u van harte. An, kinderen en kleinkinderen
De zeswekendienst zal gehouden worden op zondag 5 juni 2011 om 9.30 uur in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy.

Een liefdevolle man is van ons heengegaan. Pap was een levensgenieter, vol met humor. een onvergetelijke man. Pony’s, paarden en de ruiterclub daarmee was hij zo ongelofelijk nauw verbonden. Pap was bescheiden, dacht eerder aan andere mensen dan aan zichzelf. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Zoveel meer is er nog waar wij vaak dankbaar aan zullen denken zoals samen met de familie en vrienden het hooi van het land af halen. Dit was voor hem elk jaar weer genieten. Toch was het leven van Pap niet altijd even gemakkelijk. De ziekte veranderde zijn leven totaal, want hij was aan huis gebonden en kon niet veel meer doen.

Ondanks zijn benauwdheid heeft hij nooit geklaagd. Alles hield hij voor zichzelf, om zijn vrouw An te paren. Zijn humor gaf hem steeds weer de kracht om verder te gaan.

Pap, je stoel voor het raam is nu leeg. We zullen je missen.

Mam, kinderen en kleinkinderen