AUTO-ONGEVAL BIJ CAFÉ/ZAAL WETEMANS

filmpje van L1.tv

Vandaag kregen we om 18:45 uur een melding van een auto-ongeluk aan de Dorpstraat 3 in Leveroy. Bij het aanrijden kregen we te horen dat er een auto tegen een woning was aangereden en de bestuurder nog in de auto zat. Terplaatsen troffen we een auto aan die bij Café/Zaal Wetemans van de weg was geraakt en tegen de gevel van Café/Zaal Wetemans was aan gereden. De auto is waarschijnlijk uit de richting van Heythuyzen gekomen en de macht over het stuur verloren. Hij heeft eerste de bloembak en de lantarenpaal geraakt waarna hij tegen Café/Zaal Wetemans aangebotst is. De auto was half de zaal binnen gereden. Foto’s na de Read More.

Nadat we alles veilig gesteld hadden hebben we samen met de ambulance de persoon uit de auto kunnen halen. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  De gevel is gestut door een plaatselijke aannemer waarna we de auto voorzichtig uit de gevel getrokken hebben. Hierna konden we huiswaarts.

Tags: