Prinses Tiny I


Prinses Tiny I

is getrouwd met Ben, heeft 2 dochters Vicky en Daisy en woont in de Pastoor de Fauwestraat. Ze is als 6e dochter van Thei en An Coertz geboren en getogen in Leveroy en “opgegroeid” in de kroeg bie Goertz, samen met 8 zussen en 1 broer. Het horecaleven is haar dus ook zeker niet vreemd en er wordt ook dankbaar van haar ervaring gebruik gemaakt, als er hij diverse evenementen in het dorp “tappers ” nodig zijn.

Ze is vanaf het begin lid van dameskoor Cantate, waar ze al menig liedje heeft geschreven die met succes ten gehore zijn gebracht. ‘Ze is mede-verantwoordelijk voor de oprichting van het Damescomité van fanfare Condordia, waar ze de rol van voorzitster vervult. En wie kan zich een Bonte Avond herinneren waarin Tiny niet van de partij was ? Of op het podium, of als (her) schrijfster van teksten of beiden. Ze speelde schinerende rollen in o.a. Mies-terieus, de Stunteliérs. Kan Kwake en nu Waatbleef. Naast alle drukke bezigheden in haar gezin, haar grote familie en vriendenkring, is ze altijd bereid teksten op papier te zetten voor mensen, die op verjaardagen, bruiloften, feestjes enz. een leuk gedicht willen voordragen. Dus voor 2010..

De spreuk dit joar waas nog ‘ns gauw aaf: “’Weem sjrieftj, dae blieftj”.

Alaaf !

Tags: