Timmermans, Harry


Categories :

Liefdevol herinneren wij ons
Harry Timmermans

echtgenoot van
Truus Verstappen

Geboren te Montfort op 2 december 1943 Overleden te Leveroy op 20 december 2009 Gecremeerd te Baexem op 24 december 2009

Harry werd 66 jaar geleden in Montfort geboren als de oudste van vijf kinderen. Als enige zoon in het gezin leerde hij al jong wat hard werken is en dat is hij zijn hele leven blijven doen. Toen hij 41 jaar geleden met zijn Truus trouwde, woonden en werkten ze de eerste twee jaar van hun huwelijk samen op een pachtboerderij in Montfort. Maar Harry wilde graag uitbreiden en zo kwamen ze in Leveroy terecht, waar ze op hun boerenbedrijf 39 jaar samen hebben gewerkt. Twee jongens kregen ze, Huub en Johan.

Harry was een man, die hield van het contact met andere mensen. Hoewel hij weinig tijd voor hobby’s had, was hij wel jarenlang lid van de jachtvereniging. Later, toen hij het wat rustiger aan ging doen op de boerderij, werd de schapenhandel een grote liefhebberij. Toen vorig jaar zijn kleinzoon Thomas werd geboren, sprak hij vaak de wens uit dat de kleine jongen maar gauw groot mocht worden, want opa wou niets liever dan samen met hem te gaan handelen met de schapen. Helaas heeft dat niet meer zo mogen zijn, maar gelukkig heeft Harry de laatste dag van zijn leven nog volop van zijn kleinzoon mogen genieten! Harry was een man met wie iedereen het goed kon vinden en voor Truus en de jongens was hij een zorgzame man en vader, die ze nog lang niet konden missen.

Harry, pap, bedankt voor alles en een dikke knuffel van Thomas!

Wij danken u voor uw medeleven.
Truus Timmermans-Verstappen Huub en Jelske, Thomas Johan
De zeswekendienst wordt gehouden zondag 7 februari om 9.30 uur in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy.