Sijmkens, Leon


Categories :
SijmkensLeon2008 SijmkensLeon2008vk

Een fijne herinnering aan
Leon Sijmkens
Geboren te Nederweert op 5 september 1951
Overleden te Oss op 11 oktober 2008
Begraven te Leveroy op 16 oktober 2008

Papa, Leon, afgelopen zaterdag heb je ons allemaal laten schrikken. Waarom? Waarom zo vroeg? Waarom nu? n de tuin werken was heel belangrijk voor jou. Helaas lukte dit niet meer. Je energie stopte je voornamelijk in je technische ego, munten- en postzegelverzameling. Een keer per maand kwam ome Tinus op bezoek, dat vond je altijd gezellig. Munten en postzegels waren de favoriete onderwerpen die ter sprake kwamen. Doordeweeks zat je vaak aan de computer. Spelletjes werden Gespeeld en cijfertjes werden verwerkt. Je vond het fijn om al liggend op de bank samen met je vogel te fluiten. Je genoot arvan als Marjolein en Tom in huis waren. Je waardeerde het ook heel erg dat zij jou hielpen met dingen in en om het huis.

Je probeerde alles op je eigen vertrouwde manier te doen.
Op vrijdag stond je tas al klaar om direct na je werk naar Ans te gaan. Je dagelijkse kloffie werd verruild voor een nette broek en blouse. Op weg naar Ans stopte je iedere week bij je favoriet restaurant, de friture. In het weekend maakte je samen met Ans en de kinderen leuke uitstapjes en legde je familiebezoekje af. Wanneer je zondag naar huis ging, zei je altijd: “dank je voor voor het fijne weekend”. Iedereen kende jou als een persoon die het moeilijk vond or te zeggen wat hij dacht, maar jij liet duidelijk merken iedereen even belangrijk was, al was het maar met iets klein; Je stond voor iedereen klaar. Bekende uitspraken van je waren dan ook: “op voorraad leverbaar” en “u vraagt, wij draaien”. Maar wij hebben er nooit om gevraagd om zo vroeg afscheid van jou te moeten nemen. Wij zullen jou dan ook erg gaan missen!
Dank u wel voor uw steun, belangstelling en medeleven.

Familie Sijmkens,
Familie Gielis,
Familie Van den Berghe
De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 16 november om 9.30 uur in de kerk van de H. Barbara te Leveroy.