Reijnders, Frans


ReijndersFrans2008ReijndersFrans2008vk

Hij had de wil om te leven, maar niet meer de kracht.

Frans Reijnders
Leveroy, 2-6-1937 – Weert, 17-8-2008

weduwnaar van

Annie Reijnders – van den Berg
dierbare vriend van
Nellie Zegveld – Knapen

Pap werd geboren te Leveroy waar hij zijn jeugd doorbracht op de boerderij van zijn ouders. In 1961 trouwde hij met mam en begonnen zij hun boerenbedrijf in Baexem. Samen kregen zij een zoon en vier dochters. Helaas hebben zij Sandra op jonge leeftijd moeten afstaan. Na verloop van tijd keerde hij terug naar zijn geboortedorp waar hun bedrijf werd voortgezet. Het plotselinge overlijden van mam had een grote impact op pap. Zijn leven kreeg een andere wending toen hij Nellie leerde kennen. Zijn vriendenkring werd steeds groter wat hem goed uitkwam omdat hij niet graag alleen was. Het kaarten was voor pap een grote hobby die voor afleiding zorgde, het bezig zijn met de Shetland pony’s was toch wel zijn lust en leven. Hij was dan ook zeer trots dat zijn eigen gefokte pony Zenia van Maxet vorig jaar kampioen werd. Trots was pap op zijn kleinkinderen.

De afgelopen drie jaren tijdens zijn ziekte vond hij erg moeilijk ook omdat hij afhankelijk was van anderen. Hij was dankbaar voor de verzorging die Nellie hem kon geven met hulp van de kinderen

Frans, pap en opa bedankt dat jij er voor ons bent geweest !

Wij danken iedereen die er voor Frans, pap en opa was tijdens zijn leven en bij zijn afscheid.
Nellie, kinderen en kleinkinderen