Raetsen, Jan


Categories :

 

Ter herinnering aan

Jan Raetsen

echtgenoot van
Annie Raetsen – Ottenheym

geboren te Nederweert op 22 februari 1934 overleden te Leveroy op 26 april 2008

Jan was een eerlijke, hardwerkende man. Meer dan 25 jaar was hij werkzaam als vrachtwagenchauffeur. In 1980 werd hij hiervoor onderscheiden met de gouden speld van de IRU. Hierop was hij zo trots als een pauw. Voor Annie en de kinderen stond Jan altijd klaar, niets was hem teveel. Ook de kleinkinderen hadden aan hem een fijne vriend. In de meer dan twintig jaar dat Jan thuis was, genoot hij samen met Annie van de vele vrije tijd die ze samen hadden. Deze werd opgevuld met: wandelen, fietsen, dansen, uitgaan, op vakantie gaan en natuurlijk de kinderen en kleinkinderen. Jan hield van orde en netheid. Toen hij dan ook na 5 weken ziekenhuis thuiskwam en zag dat het gras gemaaid moest worden, pakte hij de grasmaaier uit het tuinhuisje en begon te maaien. Ook moest Annie een afspraak voor hem maken bij de kapper. Niet alleen de tuin, maar ook hijzelf moest er piekfijn uitzien, zodat hij klaar was voor zijn laatste reis. Na een gelukkig huwelijk van 47 jaar hebben we afscheid moeten nemen van Jan.

Pap, je hebt het goed gedaan, bedankt!

De kerkdienst werd gehouden in de H. Barbarakerk te Leveroy op vrijdag 2 mei, gevolgd door de crematie in Crematorium Midden-Limburg te Baexem. Wij danken u allen hartelijk voor de vele blijken van medeleven, die wij hebben ontvangen tijdens de ziekte en na het overlijden van Jan.

Annie kinderen en kleinkinderen

De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 22 juni om 9.30 uur in de H. Barbarakerk te Leveroy.