Driessen-Sijmkens, Kitty (Zus)


Categories :

Een dierbare herinnering aan
Kitty (Zus) Driessen-Sijmkens

Zij werd geboren te Kelpen 22 juni 1947 en
is overleden thuis in Panningen op 17 april 2008.

Na de uitvaartdienst op 21 april 2008 in de kerk van de H. Barbara in Leveroy hebben we haar te rusten gelegd op het parochiekerkhof aldaar.

Wie had gedacht dat wij twee maanden voor haar 61ste verjaardag vervroegd samen zouden komen voor deze droevige gebeurtenis. Ze was een zorgzame moeder waarvan wij allen met veel pijn afscheid moeten nemen. Naast haar kinderen namen haar hobby’s een belangrijke plaats in in haar leven. Haar creativiteit kwam tot uitdrukking in al haar bezigheden: haken, gipsfiguren, bloemschikken, lood bewerken, sieraden maken, het geven van cursussen en vele andere activiteiten. Sinds vele jaren had ze een hechte band met Bertha die ze regelmatig bezocht, vooral na het overlijden van Dré ondernamen ze samen vele leuke toertjes.
Ook met haar zus Elly die regelmatig in Panningen langskwam ging ze vaak weg. Met veel plezier bezocht ze regelmatig haar directe familie die voor een groot gedeelte sinds meerdere jaren in Polen verbleef. De familieband heeft daar echter nooit onder geleden en ze was een graag geziene gast bij Ernst en Teresa. Ook was ze aanwezig op de doopplechtigheid en zegende onze zus en Ernst tweede dochter Tamara die geboren werd op 29 september 2007.

Wij zijn erg blij dat ze dit nog heeft mee mogen maken en dat de atmosfeer van de bezoeken altijd even prettig was.

We danken iedereen voor de aanwezigheid bij het afscheid.

Familie Driessen-Sijmkens. De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 8 juni om 9.30 uur in de kerk van de H. Barbara te Leveroy.