Simons, Frans


Een liefdevolle herinnering
Frans Simons 

weduwnaar van
Leny van Dijk
echtgenoot van
Toos Gijsen

Frans een zorgzame lieve man
Frans een geweldige vader en schoonvader
Frans een kanjer van een opa moest komen.
Frans een fijne kameraad 
Frans een betrokken buurtgenoot
Frans voor iedereen die hem kende …..
Dank voor wie je was en voor wie je nog steeds voor ons bent ……  We zullen je erg missen. 

Frans groeide op in Liessel waar hij een mooie tijd had, maar ook een tijd van hard werken samen niet moeder op de boerderij. Frans trouwde met Leny en samen kregen zij een dochter, Petra. Helaas overleed Leny veel te jong. Maar Frans vond nieuw geluk bij Toos en samen zorgden zij voor hun gezinnetje. Onze pap werkte altijd met veel plezier en was erg geliefd bij zijn collega’s.  Omdat Toos meer hulp nodig had, werd Frans na zijn pensioen haar mantelzorger. Vol liefde zorgde hij voor ons mam. Daarnaast vulde hij zijn tijd met biljarten en zette hij zich in voor de F.N.V. en de cliëntenraad, waar hij opkwam voor de sociaal zwakkeren. Hij had een zeer brede kennis en interesse en had ook een uitgesproken mening over bepaalde zaken. De krant en de computer waren voor hem een grote inspiratiebron. Hij genoot samen met ons mam van het “rondje Kronenberg” fietsen. Ook het huis en de tuin waren zijn lust en zijn leven. Altijd had hij belang-stelling voor de bezigheden van anderen, met name ook van de kinderen die om hem heen waren. Erg trots was hij op zijn dochter en genoot van zijn kleinkinderen Simon en Lucas. Het doet ons veel verdriet dat aan dit prachtige leven en de mooie jaren die we met z’n allen deelden, afgelopen woensdag zo plotseling een eind moest komen

Ons mam Toos
Petra en Arthur
Simon en Lucas

Wij bedanken iedereen die de afgelopen dagen ons tot steun is geweest en met ons mee heeft geleefd