Goertz, Clim


Categories :

Clim Goertz Clementius

Geboren in Nederweert 13 januari 1924
Gehuwd op 3 november 1961

Overleden in Heythuysen  7 augustus 2006

Na een plechtige uitvaartdienst op 12 augustus begraven op het parochiekerkhof te Leveroy
Echtgenoot van
Lies Geraeds Elisabeth
Een natuurmens. De natuur, daarin was hij te vinden als het maar even kon, konijnen vangen, grond ontginnen, als lid van de jagersvereniging, onkruid wieden, of mollen vangen. Het maakte niet zoveel uit als hij maar buiten bezig kon zijn samen met zijn honden en paarden. Vader was een harde werker, eerst noodgedwongen, na de oorlog kwam hij thuis om op de ontginningsboerderij te werken, maar later was hij naast zijn werk op het pannenfabriek en de textielfabriek ook op het land te vinden, wroeten in de aarde was zijn lust en zijn leven. Clim een schutter in hart en nieren. Op 15-jarige leeftijd voor het eerst schutterskoning, meer dan zestig jaar was hij lid van de schutterij, schoot drie keer in het winnende team op de oude Limburger, was een tijd lang buksemeester kortom het schuttersleven was een vast onderdeel van zijn leven. Sinds 1997 ging zijn gezondheid achteruit. Dankzij een liefdevolle verzorging kon hij thuis blijven wonen tot 4 maanden geleden hij noodgedwongen moest verhuizen en het stil werd in huis.
En het blijft stil nu wij zijn fluitje nooit meer zullen horen.Voor uw gebed en medeleven zeggen wij hartelijk dank.
Lies Goertz-Geraeds
Clemens en Zena
Djeta, Fati
De zeswekendienst zal worden gehouden op zondag 10 september om 9.30 uur in de kerk van de H. Barbara te Leveroy.