Verlaek – Goertz, Mia


Categories :

Ter herinnering aan

Mia Verlaek – Goertz

echtgenote van
Frans Verlaek

Geboren te Leveroy op 15 oktober 1925 Overleden
Leveroy op 8 november 2005
Begraven Leveroy op 12 november 2005

“eenvoud siert de mens” “het zijn de kleine dingen die het doen” Twee gezegdes die bij “oos mam” hoog in het vaandel stonden.

Het leven van mam stond altijd in het teken hiervan. Grote luxe was aan haar niet besteed, zij hield van de eenvoudige kleine dingen in het leven. Zo kon zij intens genieten van samenzijn met de kinderen en kleinkinderen. Onlangs heeft zij haar 80 ste verjaardag in het samenzijn van kinderen en kleinkinderen gevierd. Zij heeft dit geweldig gevonden omdat dit samenzijn in al zijn eenvoud haar zo aansprak. Na het verwerken van het overlijden van pap heeft zij nog 10 mooie jaren gehad op de Concordiastraat, haar huis was ook het “thuis” voor de buurtbewoners die iedere dag bij haar op bezoek kwamen en de gebeurtenissen in “haar Leivere”met hor deelden. Zij ging ook graag op vakantie en genoot van de natuur waarin zij is grootgebracht.
Toen zij enkele maanden geleden te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was heeft zij al haar lijden met ons allen gedeeld wat ons de kracht heeft gegeven om nog veel rnooie momenten met haar te delen. Tot op de laatste dag en tot in het laatste uur bleef zij die mam en oma zoals wij haar altijd hebben gekend en altijd in onze herinnering willen houden, een mam en oma die ons zoveel heeft gegeven dat wij ook weer verder kunnen met ons eigen leven. Zij was voor ons allen “de grootste”en beste moeder die ons heeft geleerd dat eenvoud en genieten van kleine dingen het grootste goed op deze wereld is. Haar altijd gekoesterde wens om thuis temidden van haar kinderen en kleinkinderen te mogen sterven is voor hoor in vervulling gegaan en met een tevreden glimlach is zij rustig ingeslapen en van ons heengegaan.

Mam en Oma rust nu maar zacht naast Pop, jouw leven is geleefd, wat ons rest zijn de fijne herinneringen, die wij in alle eenvoud in onze horten zullen sluiten en die we zullen koesteren als een van de kleine dingen die het doen. Wij zijn trots dat jij “oos mam”, “mooder” en oma was.

Wij danken u voor uw betoonde medeleven.
Kinderen en kleinkinderen

De zeswekendienst wordt gehouden op kerstavond 24 december om 19.00 uur in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy.