Versteegen, Thei


Dankbaar gedenken wij

Thei Versteegen
“Theike”

levenspartner van Nelly Ottenheym.
Haelen, 15 mei 1930 – Neer, 12 oktober 2005

Voor uw blijken van medeleven ons betoond na zijn heengaan, danken wij u oprecht.

Familie Versteegen
Familie Ottenheym
Jacqueline en Wil Meulen-Ottenheym
Anke, Rob

Thei…

De belhamel uit het gezin Versteegen, vol met streken die, niet alleen tijdens de schooljaren of bij de firma Op ’t Root naar voren kwamen, maar die hij ook nog op latere leeftijd niet verleerde. Vanwege die streken is hij bij veel (Neerse) mensen toch bekend.

Als zelfstandig ondernemer werkte hij als electromonteur. Maar het leven bestond natuurlijk niet alleen uit werken, z’n hondje Pukkie uitlaten gaf hem vreugde en op z’n tijd een pilsje pakken dat deed hij ook graag. Daarom was hij een graag geziene gast in de cafés van Neer en omstreken.

Van de 30 jaar dat hij Nelly kent heeft hij er ruim 20 jaar mee samengewoond en lief en leed met haar gedeeld. Graag was hij nog wat bij “zijn” Nelly gebleven, maar het heeft niet zo mogen zijn…