Vragen JAN over fritesverkoop op kermis Leveroy


Vragen JAN over fritesverkoop op kermis Leveroy

VAN ONZE VERSLAGGEVER

LEVEROY – De Nederweerter politieke partij JAN vindt dat bezoekers van de jaarlijkse kermis in Leveroy een hapje moeten kunnen eten bij een friteskraam. Kermisgangers in Leveroy blijven nu verstoken van frites en andere snacks, omdat de gemeente dat in een contract met een visverkoper heeft vastgelegd.

JAN vindt de afspraken die de gemeente met de visverkoper heeft gemaakt onbegrijpelijk. „We vragen ons af op welke gronden is geoordeeld dat de verkoop van vis en frites concurrerend is?”, vraagt raadslid R. Westerveen namens JAN.
Hij wijst erop dat op alle andere kermissen in de Nederweerter kerkdorpen wél frites mag worden verkocht. De raadsfractie vindt daarom dat het gemeentebestuur nog eens opnieuw naar het contract met de visverkopermoet kijken. In het verleden was in Leveroy altijd een friteskraam gevestigd. En dat leidde volgens JAN nooit tot concurrentie.

*De foto is gewoon een nostalgische foto

 

Tags: ,