Drumband uit Leveroy behaalt Limburgse titel

De drumband van schutterij  Sint-Barbara uit Leveroy heeft tijdens de kampioenswedstrijd van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Brunssumde  hoogste score van de dag behaald. Het korps van instructeur Henrico Stevens bracht met werken van Vincent Cox en Jo Zinzen 93,84 punten op het scorebord.  Daarmee wonnen de twintig muzikanten uit Leveroy de provinciale titel bij de marswedstrijd in de eredivisie sectie A2. De drumband van harmonie  Sint-Joseph uit Grubbenvorst haalde onder leiding van Peter van der Loo met 88,67 punten het kampioenschap bij de podiumwedstrijd in de tweede divisie. In de derde divisie sectie  A2 won de drumband van harmonie Sint-Cecilia uit Susteren met 85,34 punten de titel in de categorie marswedstrijd.