Vondervoort – Roost To


Categories :

Herinnering aan

To van de Vondervoort – Roost

weduwe van
Jan van de Vondervoort

Geboren te Leveroy 27 april 1924 Overleden te Weert 11 december 2002

Mam werd geboren als oudste in een gezin van tien kinderen. In het dorp bekend als To van Nies Naadje, moest zij al op jonge leeftijd de zorg voor haar jongere broers, zussen en zieke moeder op zich nemen. Ook na haar huwelijk met Pap bleef ze die zorg dragen, voor Pap, Marion, Wil en Lei. Na het overlijden van pap heeft ze die zorg met veel liefde en toewijding tot het laatste moment voortgezet.

Mam was een zorgzame moeder. Bezorgdheid voor anderen, maar zeker voor haar kinderen, tekende haar. Het liefste wilde ze het iedereen naar de zin maken; ze eiste weinig voor zichzelf. Ze was tevreden en blij met kleine dingen en kon vol verwachting uitkijken naar een telefoontje, bezoek, feestjes en het kienen. Dat deed ze twee avonden per week; twee ijkpunten waar ze de rest van de week naar uitkeek.

Mam was vóór alles een familiemens, een liefdevol en goed mens, maar vooral ook een mens van eenvoud. Haar rustige aanwezigheid, haar stille glimlach zal velen altijd in herinnering blijven.

Wij hebben haar op het St. Barbarakerkhof te Leveroy bij pap ter ruste gelegd op 17 december 2002

Heel veel dank voor uw medeleven.

Marion en Thijs Wil
Lei en José