Houben, Jac


Categories :

Jac Houben
Sjaak vanne Bekker

echtgenoot van
An Theunissen
14 juni 1930 4 oktober 2002

Een man van weinig woorden, rustig aanwezig, die er de voorkeur aan gaf op de achtergrond te blijven. Jarenlang was hij bakker van het dorp, een werk dat hij na zijn pensioen met liefde voortzette als vrijwilliger in het ‘bakhoes’ van Eynderhoof.

Voetbal kijken was zijn passie, waarbij SV Leveroy een speciale plaats innam. Als trouw supporter sloeg hij geen wedstrijd van zijn club over en was hij wekelijks te vinden op het Henseveld voor het onderhoud van de velden.

Hij genoot van alles wat zich in het dorp afspeelde, maar bovenal was hij er voor zijn gezin. Hij was tot in de kleinste details vol zorg over iedereen die hem lief was. Ging het goed met zijn gezin, dan was hij tevreden. Er zijn nu al meer woorden geschreven dan dat pap had gewild. Hij leefde eenvoudig en genoot van de dagelijkse dingen en had niet veel nodig om gelukkig te zijn: mam, de kinderen en kleinkinderen Robin en Puck, het voetballen, het dorpse leven en het puzzelen maakten zijn leven de moeite meer dan waard. Zijn liefde en de kunst om te genieten van de kleine mooie dingen om ons heen, is wat hij ons nalaat.

Jac, pap, opa, bedankt voor wie je was!

An, kinderen en kleinkinderen

Dank voor uw medeleven.
De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 17 november om 9.30 uur in de St. Barbarakerk te Leveroy