Corsten-Boonen, Gert


Categories :

Ter dankbare herinnering aan

Gert Corsten-Boonen
-Gertrudis Catharina Maria-

echtgenote van
Jo Corsten
Geboren te Heythuysen 28 oktober 1931 Overleden te Leveroy 18 augustus 2002 We hebben mama ter ruste gelegd op het parochiekerkhof van de H. Barbara te Leveroy op 23 augustus 2002 We danken iedereen voor de steun tijdens haar ziekte, overlijden en begrafenis.

Jo Corsten, kinderen en kleinkinderen.

De zes wekendienst wordt gehouden op zondag 6 oktober 2002 om 9.30 uur in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy.

Lieve echtgenote, lieve mama, lieve oma,
Uw hele leven heeft u klaar gestaan voor het gezin. Eerst op “Maxet”, samen met uw zus en twee broers. Daarna voor ons op de “Dorpstraat”. U stond altijd voor ons klaar met goede raad, zeer zorgzaam en bezorgd. U cijferde zichzelf volledig weg, ten dienste van het gezin. U vond het altijd heel belangrijk, dat wij het samen goed met elkaar konden vinden. Als het ons goed ging, was mama tevreden. Dat was de kroon op uw werk. U was trots op het gezin en zeker op de kleinkinderen. Van hen kon oma intens genieten. Samen met de kleinkinderen koekjes bakken, en gezelschapsspelletjes spelen. De ontvangst was altijd hartelijk en gastvrij met koffie, vlaai en cake. U genoot met volle teugen als wij op zondagochtend op bezoek kwamen. Sinterklaasavond, Pasen en Kerstmis waren echt een feest. U was dankbaar dit alles nog te mogen meemaken. Dankbaar dat u de kinderen en kleinkinderen heeft zien opgroeien. Dankbaar dat u een reis heeft kunnen maken naar o.a. Lourdes en Canada. Dankbaar dat u samen met papa het 40-jarig huwelijksfeest heeft kunnen vieren. We hebben veel bewondering voor de wijze waarop u gestreden heeft. U heeft deze ziekte moedig gedragen, zonder ooit te klagen. Zo was u, maar nu is het goed.
Wij zijn dankbaar dat we zo’n fijne echtgenote, zorgzame mama en oma hebben gehad. We zullen u missen.
Papa, kinderen en kleinkinderen.