Pouls-Verstappen, Toos


Categories :

In dankbare herinnering aan

Toos Pouls-Verstappen

weduwe van
Coen Pouls

* Hunsel, 29 september 1936 – Kelpen, 11 augustus 2002
We kunnen het nog steeds niet bevatten. Oós mam is er niet meer. Je zwaaide naar jouw familie en fietste naar huis. Het ongeluk maakte een abrupt einde aan je leven.

Op 16 augustus hebben we mam, na de afscheidsdienst in de St. Barbarakerk te Leveroy, op het parochiekerkhof aldaar te rusten gelegd.

Mam, De deur van je huis stond altijd open en je stond klaar met raad en daad voor anderen. Kinderen, kleinkinderen, familie en vriendinnen had je graag om je heen. Je bent een vrouw uit één stuk, met je eigen wijsheid. Je hield van aanpakken, doorzetten en je verzorgde alles tot in de puntjes.

Je tuin was je lust en je leven. Tevens kon je intens genieten van de kleine dingen in het leven, de natuur, het wandelen, fietsen en het volksdansen. Het werk op de Spik zorgde voor plezierige momenten, afleiding en nieuwe contacten.

Mam, je hebt veel te vroeg afscheid moeten nemen van Cor en van pap. Dit verlies zorgde voor veel verdriet en het alleen thuis komen was iets waar je moeite mee had. Je hebt besloten om door te gaan en je hebt de draad van het leven met plezier weer opgepakt. Mam, bedankt. We missen je.

Marjo en Hans, Frank en Andrea, Ivonne en Camille,  Angêle en Richard,
Nick en Timo

Oma, met jou gingen we wandelen naar pony Ferdi, de hertjes en de haan. Samen gingen we bloempjes plukken voor de foto van opa. We hebben samen gekleurd.
Hoie oma, kusje Nick en Timo