Heijnen, Wiel


Categories :

Een dankbare herinnering aan

Wiel Heijnen

Geboren te Leveroy 5 april 1929
Overleden te Weert 10 november 2001

Na een plechtige Uitvaartdienst in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy op 15 november, hebben wij hem ter ruste gelegd op het parochie-kerkhof aldaar.
Wiel, met een lach op je gezicht zagen we jou het liefst. Als je genoot van de aandacht die Floortje, Guus en Fion je gaven. Als je met hun speelde en gekte, zoals je vroeger met ons deed. De koeien, de stal, de tractor en het land. Hun wel en wee bepaalden voor jou jarenlang het leven van alledag. Het leven in alle eenvoud bracht je zo zijn goede en slechte dagen. Ook al kon je je lichamelijke beperkingen vaak met moeite accepteren, ook al gaf je vaak je mening onverbloemd, toch was je altijd tevreden met wat anderen uit liefde voor je deden. En zo hebben we jou in ons hart gesloten en blijven we aan jou denken. Aan jou, met je lach…… Welterusten Wiel!

Wij danken iedereen voor de blijken van medeleven.
M. P. Heijnen – Kooien
en kinderen
De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 30 december om 9.30 uur in de parochiekerk van Leveroy.