Roost, Zef


Categories :

Herinnering aan

Zef Roost

echtgenoot van
Bep Roost – Mertens

Ruim 71 jaar geleden werd Zef op 24 januari 1929 geboren in Leveroy. Op 28 september 2000 is hij plotseling gestorven in het St. Jans Gasthuis te Weert.

“Nooit meer door de tuin lopen,
waar iedere bloem en iedere plant getuigde vanjouw zorgende hand. 
Nu ging de Hemeltuin voorje open…” 

Zef Roost was een lieve, goedaardige man met een zacht karakter. Hij stond overal bekend als een zorgzame echtgenoot en vader, en als grappenmaker. Nooit was hem iets te veel en hij stond altijd voor iedereen klaar Veertig jaren dienst heeft hij volgemaakt op de Melkfabriek, waar hij met veel plezier heeft gewerkt en altijd met plezier over vertelde en aan terugdacht. Zijn tuin en zijn dieren waren zijn alles; en in de tuin kon je hem dan ook altijd vinden.
Zijn planten en bloemen verzorgen en bezig zijn in de groentetuin, daar genoot hij van. Het doet nu pijn je niet meer in ons midden te hebben. Graag hadden wij nog meer jaren met je willen delen, zodat je geliefde naasten nog zoveel meer met je hadden kunnen delen. Wij dragen een rijke herinnering aan je mee. Lieve Zef, bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekend.
Rust zacht. In onze gedachten zul je altijd bij ons blijven. Dag Zef, we zullen je missen Bep, Germa en Har, Remco en Marilou.
Wij vonden het fijn dat u samen met ons afscheid hebt willen nemen van Zef, die ons zo dierbaar was.
Bep Roost – Mertens en kinderen.