Korsten – van de Broek, Ellen


Categories :

In liefdevolle herinnering aan
Ellen Korsten-van den Broek

echtgenote van
Peter Korsten

9 Januari 1969  – augustus 2000

Ellen, jouw dood is voor ons nog niet te bevatten. In de bloei van jouw leven ben je van ons weggegleden. Een prachtige toekomst lag nog voor je. Gelukkig hebben wij veel mooie herinneringen aan jou. Dankbaar denken wij terug aan je levenslust, je warme belangstelling voor de mensen om je heen. Je stond altijd voor iedereen klaar, je was een lieve tante voor je neefjes en nichtjes. De laatste tijd was je vaak te vinden bij je jongste nichtje Femke, waarvan je peettante was, een taak die jij met plezier vervulde.

Je genoot met volle teugen van de kleine dingen van het leven: De eerste lentezon op je gezicht, het schilderen van een stilleven, fietsen op een zomerse dag met op z’n tijd een terrasje onder het genot van een drankje, uit eten met vrienden. Fitness, tennissen, je deed het allemaal graag. Een leven zonder sport kon jij je niet voorstellen. Elk jaar zag je uit naar het skiën met de “vaste” groep. Je was er altijd bij en door jouw rustige bescheiden levenswijze voelden wij ons thuis bij jou. Jij nam het initiatief om dit jaar eindelijk die verre reis te maken, die je altijd al zo graag had willen maken. De reis naar Nieuw Zeeland was een vakantie om nooit te vergeten. Nu maak je weer een verre reis, alleen deze keer.
Ellen, een leven zonder jou lijkt zo onwerkelijk, maar jij zou zelf zeggen: Kom op, het leven gaat verder.

Je zult voor altijd in onze gedachten blijven en we willen je bedanken voor hetgeen je in je leven gegeven hebt. We zijn zo dankbaar jou gekend te hebben!