Heijnen, Michel


Categories :

In dankbare herinnering aan

Michel Heijnen

echtgenoot van
Leen Timmermans

Pap werd geboren op 7 september 1930 te Leveroy en is gestorven te midden van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, voorzien van de H. Sacramenten der Zieken in het ziekenhuis te Roermond op 1 april 2000.

Na een plechtige Uitvaartdienst op 6 april in de parochiekerk van de H. Nicolaas te Heythuysen, hebben wij hem ter ruste gelegd op het R.K. kerkhof aldaar.

+

Na een leven van werken en zorgen voor alles wat hem dierbaar was is Pap toch nog plotseling gestorven.

Pap was iemand die door het leven ging onder het motto:

“Geit Neet, Besteit Neet”.

Met deze uitdrukking botste het wel vaker met andere mensen, maar hij zorgde er dan ook voor dat “Het” wel kon. Hij zette zich ook met die gedachte voor de verenigingen

100% in, waar hij bij was. Hij werd niet graag gepasseerd als er iets gedaan moest worden, ook niet tijdens zijn ziekte.

Pap wist dat hij niet al te lang meer te leven had nadat bekend werd dat hij kanker had. Toch wist Pap niet van rusten, en bleef hij zich inzetten voor zijn gezin, maar ook voor de kerk en de verenigingen waar hij lid van was. Ook aan zijn paardjes besteedde hij veel tijd.

De laatste maanden van zijn leven had hij nog enkele doelen voor ogen, die hij ook bereikt heeft. Met name het Millennium meemaken en de geboorte van zijn vierde kleinkind. Zijn vier kleinkinderen waren alles voor hem, voor hen nam hij alle tijd, en liet hij alles vallen. Voor Mam was het niet altijd even gemakkelijk, maar hun liefde voor elkaar maakte hen samen sterk. Zo hebben ze samen veel mooie momenten meegemaakt.

Pap Bedankt.

Wij danken U voor uw medeleven.

L. Heijnen – Timmermans kinderen en kleinkinderen