Raemakers – Reijnders, Anna


Categories :

Ter dankbare nagedachtenis aan

Anna Reijnders

weduwe van
Jac Raemakers

Geboren te Heythuysen-Leveroy op 15 juli 1913. Overleden in het St. Jans Gasthuis te Weert op 12 februari 2000. Na een plechtige Eucharistieviering hebben we haar te rusten gelegd op het parochiekerkhof te Leveroy op donderdag 17 februari 2000.

Anna Raemakers – Reijnders heeft haar leven na 86 jaar nu volbracht. Een rijk leven van werken en zorgen voor kinderen en kleinkinderen. Altijd was ze ijverig, altijd bezig. De plotselinge dood van haar goede echtgenoot 25 jaar geleden was voor haar een bitter verlies. Maar met de moed en kracht van een sterke vrouw sloeg zij zich daar doorheen en bleef als centrum van het gezin de steun en toeverlaat van kinderen en kleinkinderen. Zij was altijd bereid raad te geven, de handen uit de mouwen te steken en dagelijks was ze vlijtig en ijverig bezig in en rond het huis om te helpen, te schoffelen, het vee verzorgen en de tuin op orde te maken.

Els en Piet hebben veel plezier van haar gehad. Zij was een lieve oma voor de kleinkinderen, altijd attent en vol belangstelling voor hun lief en leed. Zij zullen oma nu ook erg missen, vooral omdat oma een vrouw was van vrede en goedheid en grote liefde. Zolang het kon was zij altijd aanwezig in de parochiekerk, heel devoot en oprecht, zonder de eerste plaats te zoeken maar met ingetogen eerbied voor het heilige. De laatste weken van haar leven waren moeilijk, maar klagen was er niet bij. In volle berusting en overgave heeft ze haar leven teruggegeven aan de Schepper. Moge zij in Zijn nabijheid de rust vinden die haar toekomt. Moge zij als trouwe dienares nu samen met pap rusten in vrede.

Voor uw blijken van medeleven zeggen wij u hartelijk dank.

Kinderen Raemakers en kleinkinderen

De laatste zeswekendienst is op zondag 2 april 2000 om 10.00 uur in de St. Barbarakerk te Leveroy.