Heur – Steijvers, Petronella van “Nellie”


Categories :

Ter dankbare herinnering aan
Petronella Maria Antonetta van Heur – Steijvers “Nellie”

weduwe van
Godefridus Hubertus van Heur

Zij werd geboren op 6 juni 1917 in Leveroy. Voorzien van het H. Oliesel overleed zij toch nog onverwacht op 2 juli 1999. Na een plechtige Eucharistieviering op 7 juli hebben wij haar ter ruste gelegd bij pap op het parochiekerkhof te Leveroy.
Mooie herinneringen zijn goud waard ze verzachten het verdriet.

Mam,

Toch nog onverwacht, zonder dat wij bij jou konden zijn, ben je van ons heengegaan. Nu resten ons alleen nog de mooie herinneringen. Opgegroeid zonder moeder heb jij ons toch alle liefde gegeven. Wij hebben een fijne jeugd gehad en voor pap was je een steun en toeverlaat. Nooit heb je er aan kunnen wennen, dat pap zo vroeg van ons is heengegaan. Je was een bescheiden en tevreden mens, toonde wilskracht en doorzettingsvermogen wanneer het eens wat minder ging. Je voelde je rijk met je kinderen en kleinkinderen, en genoot ervan als wij samen waren. Kaarten, handwerken en kantklossen waren momenten om naar uit te kijken. Het laatste halfjaar kreeg je leven een andere wending. Vanaf dat moment veranderde er veel voor jou. Enkele weken geleden vierden wij je 82-ste verjaardag. Wie had gedacht dat dit ons laatste samenzijn was.
Een mooie herinnering……
Mam, Oma, je blijft altijd in onze gedachten.
Voor het meeleven en de belangstelling, bij leven en overlijden van mam, zeggen wij u hartelijk dank.
Kinderen van Heur en kleinkinderen.
De zeswekendienst zal worden gehouden op zondag 5 september a.s. om 10.00 uur in de St. Barbarakerk te Leveroy.