Montfort van – Pouls, Truus


Categories :

Montfort pouls Truus 1998Montfort pouls Truus 1998 vk

Woorden zullen nooit in staat zijn alle gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn. Aan de jaren die wij samen waren, zullen wij altijd een fijne herinnering over houden. Wat kwam je afscheid onverwachts.
Ter dankbare nagedachtenis aan

Truus van Montfort – Pouls

weduwe van
Frans van Montfort

Geboren te Leveroy 16 september 1927 en overleden in het St. Laurentius ziekenhuis te Roermond, voorzien van de H. Sacramenten der zieken, op 23 juni 1998.

Mam was altijd een harde werker. Het werken op de boerderij was haar lust en leven. Daarbij had ze de zorg over haar vijf kinderen. Zes jaar geleden ging ze samen met pap in het dorp wonen, daar konden ze gaan genieten van de rust en de kleinkinderen. In 1994 hebben ze samen nog een reis gemaakt naar Gerrit in Amerika. Daarna ging de gezondheid van pap sterk achteruit, waarna hij op 1 mei 1995 is overleden.
Ondanks het verlies is ze actief gebleven bij allerlei clubs, met name het wekelijkse handwerkclubje. Ze kon echt genieten van alle aanloop en maakte hier altijd tijd voor. Haar gezondheid ging achteruit, eerst haar hart en vorig jaar kwam daar suikerziekte bij. Ondanks haar gezondheid heeft ze nog ’n laatste reis naar Gerrit kunnen maken, samen met Til en Huub, waarvan ze zeer genoten heeft. Daar kwam ze weer in de problemen met haar hart, net voor de terugreis. Mede door de goede zorgen en steun van Gerrit heeft ze toch nog terug kunnen keren naar huis. Daarna was ze blij dat ze de geboorte van Adrienne nog mee mocht maken.

Mam, bedankt voor alles. En een pootje van Mirza.
Hierbij willen we iedereen, familie, vriendinnen, buren en kennissen bedanken voor alle goede zorgen en hulp die ons tot grote steun zijn geweest. Kinderen en kleinkinderen van Montfort.

Wij nodigen U uit voor de zeswekendienst, in de Parochiekerk van St. Severinus te Grathem, op zaterdag 1 augustus a.s. om 19.00 uur.
Begrafenisonderneming Sniekers, Maasbracht tel. 0475 – 462036