Raetsen, Jac


Categories :

Ter dankbare herinnering aan

Jac Raetsen

echtgenoot van
Annie Teeuwen

Hij werd geboren te Nederweert op 18 oktober 1935 en overleed thuis op 16 april 1998. Na de Uitvaartdienst in de St. Barbarakerk hebben wij pap ten ruste gelegd op het R.K. kerkhof te Leveroy

Paps plotselinge dood heeft ons allemaal over vallen. Het dringt nog maar amper tol ons door. dat hij niet meer hij ons Is. De leegte die hij achterlaat is immens groot. Hij was een harde werker die voor iedereen klaar stond. Samen inoverleg met An werkten zij voor hun gezin. Jac de monteur en An de chauffeur.
Door zijn werk thuis in de garage kwam hij in contact met talloze mensen. Velen daarvan werden zijn vrienden. Voor zijn kinderen was hij niet alleen vader maar ook een “maat”. Als zij aan het einde van de week thuis kwamen, werden de problemen van de hele week doorgesproken en opgelost. Zij konden altijd op pap rekenen. Veel plezier beleefde hij aan zijn kleinkinderen, Stephan en Sharon, die dan ook altijd graag bij opa kwamen. Jac kon intens genieten als er wat te feesten was. Zijn 60-ste verjaardag hebben wij dan ook uitbundig gevierd. Hij had nog zoveel plannen, veel te vroeg is hij van ons heengegaan. Ook het 40-jarig huwelijk in oktober 1998 kunnen wij niet meer meemaken.

Opa, bedankt voor alles, ik zal je erg missen!
Je kleinkind Stephan.
Opa, ik zal altijd aan je denken. je was de liefste opa.
Je kleinkind Sharon.
Wij danken U voor uw blijken van medeleven.

Annie Raetsen – Teeuwen,
Wim en Truus. Stephan, Sharon
Jos
De zeswekendienst wordt gebonden op zondag 31 mei 1998 om 10.00 uur in de parochiekerk te Leveroy.