1997 – Prins Ben

Big Ben wordt hij bijna liefkozend genoemd, maar Big is Ben helemaal niet.
Bij lage temperaturen, groeit ijs aan. Zo ook de speklaag bij te veel vet of suiker. Ben kan dat allemaal hebben, want hij is een té Bezige Bij om corpulentie een kans te geven. Dat Big zit heel ergens anders.

Ben is de Big Boss bij de aktiviteitencommissie van fanfare Concordia. Technisch probleem? Ben lost onmogelijkheden onmiddellijk op; wonderen duren iets langer. Het onderhouden van het instrumentarium ligt in zijn tovenaarshanden. Scheelt de fanfare Big Money.
Carnavals-CD of Leiverse Bonte Avonden verbleken bij de gedachte dat Ben zou afhaken. Of hij zelf ooit actief is geweest in de voetballerij, is niet helemaal duidelijk maar Ben is zo’n trouwe supporter van SV Leveroy, dat voorzitter Jacq Verlaek een wedstrijd eerder laat afgelasten bij een griepje van Ben dan bij een noodweer boven het hoofdveld.
Ben Wolters is zelfs koninklijk Big als hij dagelijks rond rijdt in de bestelwagen van de laatste vorstelijke Nederlandse Pijpenfabriek.

Leveroy heeft hiermee een echte prins en dat weten ze al jaren.
Bij deze een mooie gelegenheid om daar eens een kroontje op te zetten!

Categories :
Tags: ,