40 jarig huwelijksfeest


Leveroy. De heer en mevrouw Leunissen-Stultiens vieren op 29 april hun 40-jarig huwelijksfeest. Stadsblad ‘Op de Keper’ viert men hen mee en heeft gezorgd voor een imposante taart, speciaal voor hen door de bekende bakker Wulms in Weert gebakken.

“Hoe houden jullie het vol?” wordt wel eens plagend tegen lang-getrouwden gezegd. De heer en mevrouw Leunissen hoeven daarop geen antwoord te geven. Het is een gelukkig paar dat op 29 april, samen met hun vier kinderen en vier kleinkinderen in besloten kring feest gaat vieren. En op die dag wordt de echtgenoot ook nog 65 jaar, dus het kan niet op!

De heer Leunissen werkte aanvankelijk op de boerderij van zijn ouders, maar later voelde hij toch meer voor iets geheel anders. Hij ging ‘in de bouw’ als metselaar en hij heeft zijn hele werkzame leven daaraan besteed. Nu geniet hij van een welverdiende rust, zodat hij nog meer tijd kan besteden aan de schutterij Sint Barbara, want hij is een schutter in hart en nieren. Daar hij een geboren en getogen Leveroyer is, is hij al heel lang lid van deze imposante schietvereniging.

Mevrouw Leunissen – meisjesnaam: Stultiens – is geboren op Laar en heeft haar handen vol gehad aan haar gezin. Toen de kinderen groot waren, zat ze zeker niet stil. Ondernemend als ze is fietst en wandelt ze nog veel en graag. En dan het kienen niet te vergeten!

Het Stadsblad wenst beiden nog een lang en zonnig leven toe!

Jan Nijs

Tags: