Raetsen – Smeets, Anna


Dankbaar gedenken wij

ANNA CORNELIA RAETSEN –  SMEETS

weduwe van
WILHELMUS THEODORUS HUBERTUS RAETSEN

Geboren te Molenbeersel 9 december 1899.
Overleden te Weert 15 januari 1996.

‘Os Mam’
‘Os Mam’, een vrouw uit duizenden, die werken noch zorgen schuwde, om voor haar kinderen, klein en achterkleinkinderen dag en nacht klaar te staan. Nooit was haar iets teveel. Als het met haar kinderen goed ging, ging het met haar ook goed. Aan buitenstaanders vertelde zij met achting en trots, over hun wel en wee. Gastvrijheid stond bij haar hoog in het vaandel. Iedereen was welkom op de Mildert.

Bij Rika, Teng en de kinderen heeft zij tot haar 95ste levensjaar genoten op de boerderij. Het vee, de natuur en de “mooshoof” waren haar lust en haar leven.

Haar rotsvast geloot zal ons altijd bijblijven. Ook toen pap en haar zoon Harry, haar schoonzoons en kleinkind, veel te vroeg zijn heengegaan, heeft het geloof haar gesterkt om dit verlies te kunnen dragen. Zij klaagde nooit. Als wij vroegen: “Mam hoe gaat het?” antwoordde ze: “Och ’t geit toch”, ook al ging het haar soms helemaal niet goed. Toen haar geestelijk vermogen het liet afweten werd zij het laatste half jaar liefdevol verzorgd in het Verpleeghuis St. Martinus. Mam, wij zijn dankbaar voor alle mooie herinneringen die ons blijven.


Voor uw medeleven zeggen wij u onze hartelijke dank.
Kinderen Raetsen, klein en achterkleinkinderen.

De zeswekendienst zal worden gehouden op zaterdag 2 maart om 19.00 uur in de parochiekerk van de H. Cornelius te Swartbroek.

Tags: