J. Vossen in Weert geridderd


J. Vossen in Weert geridderd

President-directeur Jacques Vossen (67) van de Holding Vosimex in Weert is bij zijn afscheid van dit bedrijf benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen gistermiddag uit handen van burgemeester L. van Maaren-van Balen.

Vossen, geboren en getogen^ in Leveroy en momenteel j woonachtig in Molenbeersel, J heeft een werkzaam leven van een halve eeuw achter de rug. Hij begon zijn carrière in de oorlog in de molen van zijn vader. In 1959 stapte hij in de verzekeringsbranche en dertig jaar geleden zag Vossen Etalagematerialen het licht. Het bedrijf ging begin jaren zeventig echter failliet.

De gedecoreerde begon vervolgens als agent in hoge-drukreinigers. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren goed. Momenteel werken er 240 mensen, waarvan ruim een derde op het Weer-ter hoofdkantoor. Jaarlijks zet het bedrijf 35 miljoen gulden om.

Als liefhebber van een goed glas wijn is Vossen lid van het exclusieve wijngilde St.-Emilion. Verder is hij als adviseur nauw betrokken bij de stedelijke harmonie St.-Antonius.

Tags: