Bommel van, Joseph


Categories :

In dankbare herinnering aan

Joseph van Bommel

Joseph werd geboren in 1931 te Leveroy en is plotseling overleden op 24 maart 1995 te Savelberg in Helden-Koningslust. Hij werd te ruste gelegd op het kerkhof aldaar op dinsdag 28 maart 1995.

Sinds 1984 woonde Joseph binnen Savelberg. Joseph, al die jaren was Hoogheem 1 jouw thuis. Je was op de afdeling vaak druk bezig, overal alles ordenend, zoals jij vond dat het hoorde. Ook puzzelen en schrijven deed je veel. Je begon altijd vrolijk aan de dag met een vriendelijk: „goeie morgen”. Versjes opzeggen en liedjes zingen, waren jouw manier van contact houden met het personeel.

Sinds 2 weken woonde je in een nieuw huis, Huybheide 11/12. Ook voor jou was de nieuwe leefomgeving en bewoners wel even wennen. Net toen we begonnen te merken dat je je een beetje thuis ging voelen, stierf je plotseling.
Joseph, we zullen je gaan missen, maar je zei zelf altijd: „Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.”
Met dank voor uw medeleven bij het overlijden van ons familielid en huisgenoot.
Familie van Bommel
Bewoners en begeleiding Huybheide 11/12
Bewoners en begeleiding Hoogheem 1
Direktie Savelberg