Peulen – Kuster, Gerrie


In dankbare herinnering aan

Gerrie Küster

echtgenote van
Jac Peulen

Gerrie werd geboren op 9 maart 1935 in Leveroy. Na een lange ziekte overleed zij op 11 januari 1995 in het St. Laurentiusziekenhuis te Roermond. Op het parochiekerkhof van Leveroy hebben wij haar ter ruste gelegd na een plechtige uitvaartdienst op zaterdag 14 januari 1995.

Gerrie is niet meer bij ons, in ons huis, maar in onze gedachten zal zij altijd bij ons blijven, omdat zij een voorbeeld bij uitstek was voor ons allen, een vrouw uit duizenden. Zij stond altijd voor anderen klaar, plaatste zichzelf altijd op de laatste plaats. Haar gezin stond bij haar op de eerste plaats. Geen moeite was haar teveel en wat heeft ze goed voor ons gezorgd. Wat was ze altijd trots op onze prestaties. Op de achtergrond was zij te allen tijde aanwezig om ons te steunen en te troosten, ook als het eens tegen zat. Haar grootste liefhebberij was het maken van kleding voor het hele gezin. Uren kon zij doorbrengen achter haar naaimachine, soms tot diep in de nacht. Het huis zag er altijd mooi uit, het was haar lust en leven om er iets van te maken. Van behangen tot gordijnen maken, alles kon zij en deed zij, de kleinere dingen zelfs nog in de laatste weken voor haar laatste opname in het ziekenhuis.

Zelfs in het ziekenhuis sprak zij nog de zorg uit voor al haar planten en vroeg zij ons er goed voor te zorgen.Voor haar ouders heeft zij met de grootste inzet tot aan hun dood gezorgd. Haar moeder heeft zij de laatste drie maanden van haar leven bij ons thuis verzorgd, hetgeen niet altijd gemakkelijk was, ook al omdat zij zelf kort daarvoor ziek geworden was. Ook anderen klopten nooit tevergeefs bij haar aan. Ze stond altijd klaar met een luisterend oor en zonodig ook met goede raad. In de zaak die zij 38 jaar heeft gehad, kwamen de mensen niet alleen om iets te kopen, maar ook vaak om een praatje met haar te maken. Toen de ziekte die haar uiteindelijk noodlottig is geworden haar voor de tweede keer trof, bleef zij zich vooral zorgen maken om ons, meer nog dan om zichzelf. “Zorg goed voor elkaar, als ik er niet meer ben”, waren haar laatste woorden.

Gerrie en mam, wij hebben veel verdriet omdat je zo vroeg van ons hebt moeten weggaan. Je wilde nog niet weg, daarom heb je op het laatst nog zo hard gestreden. Je had immers nog zoveel plannen voor de toekomst. Gerrie en mam, bedankt voor alles, wij zullen proberen verder te leven in jouw geest met jouw voorbeeld voor ogen. We zullen je nooit vergeten.

Voor de vele blijken van medeleven tijdens de ziekte, bij het overlijden en de uitvaartdienst van Gerrie zeggen wij u hartelijk dank.

Jac Peulen
Sandra en Roy
Guido en Jacquelien

De laatste zeswekendienst wordt gehouden in de St. Barbarakerk te Leveroy op zondag 26 februari 1995 om 10.00 uur