Frenken van Eijk, Miet


Categories :

Ter dankbare herinnering aan

Miet van Eijk

weduwe van
Louis Frenken

Zij werd geboren te Nederweert op 20 april 1898 en overleed aldaar, na een liefdevolle verzorging in het Ouderencentrum St. Joseph, voorzien van het H. Sacrament der Zieken, op 29 juli 1994. Zij werd ter ruste gelegd op het parochiekerkhof te Leveroy op 4 augustus 1994.
Uw blijken van medeleven hebben wij zeer gewaardeerd.

Daarvoor zeggen wij u oprecht dank.
Kinderen en kleinkinderen.
De zeswekendienst zal worden gehouden op zondag 18 september 1994 om 10.00 uur in de St. Barbarakerk te Leveroy.

Lieve moeder en oma:
Wij willen U danken voor wat U voor ons was. Ook nadat opa er niet meer was, bleef U veel aandacht en belangstelling houden voor het wel en wee van uw kinderen en kleinkinderen. Overal en altijd heeft U ze gevolgd; in hun studie, opleiding of werk. Zelfs de vakantie-verhalen waren voor U ’n genot. U vond het fijn om samen met ons over de reisbelevenissen te kunnen praten. Uw liefde voor de natuur, bloemen en planten, heeft U weten over te dragen op kinderen en kleinkinderen. U genoot van de gezellige kaartavonden met familie, vrienden en bekenden. Ook in Huize St. Joseph heeft U zich weer laten kennen als ’n vriendelijke en gezellige mede-bewoonster. Maar het laatste verdriet werd U te machtig, toen U uw zoon Martin heeft verloren. Het heeft U geknakt en U had de kracht niet meet Uzelf weer op te richten. Moeder en wij allen zijn zeer dankbaar voor de liefdevolle verzorging in het ouderencentrum in haar laatste levensfase. Wij zijn trots zo’n moeder en oma te hebben gehad.
Wij zullen U nooit vergeten!