Kierkels, Pierre


Ter herinnering aan

Pierre Kierkels

echtgenoot van
Lies Bruekers

Hij werd geboren te Leveroy op 14 juli 1910 en overleed, voorzien van het H. Sacrament der Zieken, op 6 oktober 1992 te Heythuysen.

* * *

De laatste maanden waren voor Pap de moeilijkste van zijn leven, maanden waarin hij moest vechten tegen zijn slopende ziekte, maar vooral maanden waarin hij merkte dat hij langzaam maar zeker de controle op het leven begon te verliezen en steeds meer afhankelijk werd van anderen.

Uiteindelijk heeft hij zich, moe gestreden, gewonnen moeten geven. We kennen Pap als een man van eenvoud, weinig woorden en iemand die stond voor zijn gezin.

Samen met Mam heeft hij, na een lange periode van hard werken en afzien, toch ook nog volop mogen genieten van een welverdiende oude dag, eerst in Nederweert en later in het bejaardenhuis Beek en Bos in Heitse.

Pap had maar één grote hobby, zijn auto, voor hem het symbool van onafhankelijkheid, het middel om kontakt te kunnen onderhouden met zijn kinderen, familie, vrienden en bekenden.

Hij had er best veel moeite mee toen hij deze moest missen, en daarmee iets van zijn onafhankelijkheid moest prijsgeven.

Ondanks dat hij 82 jaar is mogen worden is het moeilijk afscheid van hem te moeten nemen.

Pap, bedankt voor alles wat jij voor ons betekend hebt. ,

Onze oprechte dank voor uw medeleven tijdens de ziekte en het overlijden van mijn man, onze vader, schoonvader en opa.

E. Kierkels – Bruekers kinderen en kleinkinderen.
De zeswekendienst wordt gehouden zaterdag 14 november 1992 om 19.00 uur in de H. Nicolaaskerk te Heythuysen.