Leveroyse wijsheden

Weet U wat een kostelijk periodiek is? Dat blad ”Rondom de
Barbaratoren” uit Leveroy. Vooral die artikelen van pastoor Nijhof lees ik altijd gniffelend . De nagel op de kop er geen gezever. In de laatste uitgave las ik: “Het weer houdt de weermannen dikwijls voor de gek”

Kindernatuurclub: Leveroy is ook een levendig dorp, en met een open oog voor de wereld, dat blijkt wel uit een ander artikel van dezelfde pastoor over de ”Kindernatuur-club”. Deze maakt regelmatig bermen en sloten schoon van weggeworpen rommel. Bovendien hebben ze in augustus een spellen middag georganiseerd waar ranja en chips te koop werden aangeboden. Het geld ( f 61,-) ging naar het Wereld Natuurfonds. Het zijn de kleine dingen die ’t ’m doen, ook in Leveroy.  Een heerlijke gemeenschap dat Nijhof er niet weg te slaan is.

Tags: