Trompetterpluim voor Jan Steyvers uit Leveroy


Trompetterpluim voor Jan Steyvers uit Leveroy
deze pluim.

Voor Jan Steyvers ligt op het kantoor van de Trompetter, St. Maartenslaan 3 (t.o. het NS Station) een waardebon van f 10,- gereed, beschikbaar gesteld door Topslagerij Koos Hermanns, Graafschap Hornelaan 100 in Weert. Hij kan deze waardebon en de pasfoto op het kantoor komen afhalen. Wel even een legitimatiebewijs meebrengen. Proficiat!

De Trompetterpluim van deze week gaat naar Jan Steyvers uit Leveroy. Hij is betrokken bij het Rode Kruis-werk en afgelopen zondag bij de Ijzeren Man Volksloop was het de 125-ste keer dat hij in die funktie aanwezig was bij de maandelijkse loop in de bossen bij de Ijzeren Man in Weert. Zijn inzet wordt niet alleen door de organisatie maar ook door de Trompetter ten hoogste gewaardeerd, vandaar

 

Tags: