15 jaar Vrouwenvoetbal in Leveroy.

AL 15 jaar is Leveroy een actieve en toonaangevende club in het Limburgse vrouwen voetbal. Op alle niveaus kan er in Leveroy gevoetbald worden. Meisjes kunnen vanaf 7 jaar terecht bij het meisjesteam dat uitkomt in een 7-tal competitie.

Dan zijn er binnen de vereniging twee damesteams actief. Allereerst het tweede damesteam dat, ten onrechte, vaak ook op de tweede plaats komt. Dit team komt uit in de eerste klasse zuid. Geen enkel tweede team in Limburg dat zo hoog speelt. Zonder dit team is het bijna onmogelijk voor het eerste elftal om op zo’n hoog niveau te kunnen acteren. Het eerste team komt nog uit in de interregionale klasse zuid maar er bestaat grote kans dat er volgend seizoen gevoetbald wordt in een van de drie nieuwe landelijke klassen. Twee damesteams die op zo’n hoog niveau voetballen. Dat is alleen maar te realiseren als beide teams onder deskundige begeleiding staan van een betaalde trainer. Een gediplomeerde verzorgster en een begeleidend team zorgen voor het verdere reilen en zeilen. Dan zijn er de sponsors die hét mogelijk maken deze successen te bereiken: Sleeptrend waterbedden stak het eerste team onlangs in nieuwe trainingspakken en de begeleiders in coachjassen. En taxibedrijf Damen dat de reis naar iedere uitwedstrijd verzorgt. Zo worden ook supporters in de gelegenheid gesteld uitwedstrijden bij te wonen. Naast voetbal wordt er ook voor de nodige ontspanning gezorgd: vrijetijdskampen, trainingskampen, uitstapjes, feestavonden, speurtochten en niet te vergeten de playbackshow.

Een van die aanstaande activiteiten is de viering van het 15-jarig bestaan. Dit wordt gehouden op 15 juni a.s. Alle leden en oud-leden kijken samen nog eens terug op 15 jaar vrouwenvoetbal in Leveroy.

Iedereen die geïnteresseerd is kan naar de Instuif komen. Deze wordt gehouden op vrijdag 10 mei (aanvang 19.00 uur).