Brinkmans, Gé


Categories :

Ter dankbare herinnering aan

Gé Brinkmans

Gé is geboren te Nederweert op 29 maart 1982. Na een lange, liefdevolle verzorging door vader en moeder, is hij thuis in Leveroy overleden op 17 september 1990. Wij hebben hem ter ruste gelegd op het parochiekerkhof van Leveroy, na een Plechtige Engelenmis, waarbij het kinderkoor van de Basisschool en zijn klasgenootjes aanwezig waren.

Gé,

We zijn allemaal erg verdrietig dat je niet meer bij ons bent. Maar we kunnen je nooit vergeten. In je korte leven heb je ons heel veel moois nagelaten. Dat staat gegrifd in ons hart. We herinneren ons je ongekunstelde toekomstdromen, je kinderlijke fantasieën, waar je zo hartverwarmend over kon praten. We herinneren ons hoe je als een echte jongen dartelend omging en speelde, thuis en op school, met je vriendjes en klasgenootjes. Wat hadden ze allemaal graag met je te doen! We herinneren ons hoe dankbaar je was voor de verzorging die je thuis kreeg van vader en moeder. En voor mensen en kinderen, die je kwamen bezoeken. Elk klein cadeautje was voor jou een gróót geschenk! We herinneren ons je kinderlijke humor, waardoor je bij grote mensen een glimlach op het gezicht toverde. Maar vooral zullen we nooit vergeten je dapperheid en je moed. Je wilde léven! Ondanks dat je vaak niet kon wat anderen wél kunnen, bleef je de optimist. We hebben van jou nooit een klacht gehoord. Integendeel: na elke tegenslag pakte je de levensdraad weer blij op en ging je moedig verder. Zo was jij, kleine volwassene, voor ons een groot voorbeeld. En zo willen we je voor altijd bewaren in ons hart. Ondanks de dood ben je dan tóch nog altijd bij ons, bij vader en moeder, bij Loet en Renée, bij opa en oma, bij je ooms en tantes, bij je neefjes en nichtjes, bij je vriendjes en klasgenootjes en bij ons allemaal.
Je kwam, je ging, een korte weg, een vluchtig spoor in ’t aardse land. Vanwaar? Waarheen? Wij weten slechts: vanuit Gods hand tot in Gods hand.

Voor de vele blijken van medeleven zeggen wij U oprecht dank.

Dominique en José Brinkmans-Kessels Loet en Renée