SV Leveroy streeft naar handhaving 3e klasse

SV Leveroy is opgericht op 25 Juli in 1957 en is sindsdien een belangrijke plaats in gaan nemen in de Leveroyse gemeenschap.

Maar liefst 21 procent van de bevolking in dit dorp is lid van de vereniging.

Hoewel de dub op dit moment maar liefst 21 procent, 220 inwoners van Leveroy, van de bevolking tot haar leden kan rekenen voorziet de club voor de toekomst enige problemen als het gaat om doorstroming vanuit de jeugd. In een klein dorp als Leveroy zal het moeilijk worden om zich in de toekomst in de derde klasse C te kunnen blijven handhaven.

Voorzitter

‘Handhaving op dit peil zal in de toekomst moeilijk zijn, aangezien in een klein dorp de doorstroming van de jeugd, en het aantal jeugdspelers te weinig is om dit te blijven handhaven,’ aldus voorzitter jacq Verlaek, die zijn verhaal vervolgt: ‘We zullen echter ons uiterste best doen om zo lang mogelijk dit niveau aan te houden. Moeten we een stap terug doen dan doen we dit met opgeheven hoofd. SV Leveroy zal dan evengoed blijven bestaan. Niet alleen de prestaties bepalen het voortbestaan van de vereniging, maar het samen willen, doen en aanvaarden, zowel bestuur als leden, daar draait het om. Kun je dit dan is je toekomst gewaarborgd, ongeacht de klasse waarin je speelt’, aldus de voorzitter.

Trainer van de rood-witten uit Leveroy is voor het tweede jaar Siem Dreessen uit Stramproy. Het streven van Siem en de zijnen is handhaving in de 3e klasse c. Tegenstanders waar Leveroy het moeilijk mee kan krijgen zijn Merefeldia, Susteren en RKMSV uit Meijel. Deze drie clubs worden in deze klasse gezien als de kampioenskandidaten.

Sponsors

Qua sponsoring heeft SV Leveroy haar zaakjes netjes voor elkaar. Niet alleen het standaard elftal wordt gesponsord. Tot en met het zesde elftal (met uitzondering van het tweede elftal) en het eerste en tweede elftal bij de dames van SV Leveroy heeft men een sponsor. Sponsor van het eerste elftal zijn LLTB Boerenbond Verzekeringen en subsponsor Garage Peter Geraarts BV Leveroy. Het derde elftal kent Timmerbedrijf ROH uit Leveroy als sponsor. Het vierde en vijfde elftal worden gesponsord door Aannemersbedrijf Wetemans uit Leveroy. Sleeptrend Waterbedden sponsoren de dames van het le en 2e elftal van Leveroy. SV Leveroy heeft verder de beschikking over 130 sponsors die door middel van een recla­mebord de club financieel steunen.

Dames

Maar niet alleen qua sponsoring zit het wel snor bij SV Leveroy ook met de dames van Leveroy gaat het uitstekend. Zij weten zich nog steeds op het hoge niveau van de Interregionale klasse te handhaven.

SV Leveroy

Knvb klasse: 3e klasse C Eerste elftal-selectie:

Wim van de Moosdijk, 30 jaar
Gido Hermans, 25 jaar
Hans Dreessen, 28 jaar
Jos van de Moosdijk 26 jaar
Bart Stals, 32 jaar
Laurens Snijders, 25 jaar
Bart Houben, 23 jaar
Wim Zwambag, 25 jaar
Jac Brentjens, 32 jaar
Jos Kierkels, 26 jaar
John van Dinthter, 25 jaar
Eric Zwambag, 24 jaar
Twan van Roy, 23 jaar
Roger Corsten, 23 jaar
Jan Visser, 25 jaar
Leon Heuyerjans, 24 jaar

Trainer: Siem Dreessen (2e jaar)
Hoofdsponsor: LLTB Boeren­bond Verzekeringen
Garage Pe­ter Geraats BV Leveroy.

Tags: