Brueren, Frank


in dankbare herinnering aan

FRANK BRUEREN

Geboren te Leveroy op 20 juni 1973 Overleden te Utrecht op 2 november 1989 in het Wilhelmina Kinderziekenhuis
Wij hebben hem ter ruste gelegd op het parochiekerkhof te Baarlo op 7 november 1989

Frank, Kort was je leven, te kort. Graag hadden we je langer bij ons gehad. Je leefde heel intens, ook al zat het jou niet altijd mee. Genieten kon je van alle kleine dingen en anderen beleefden veel plezier aan jou. De verschillende scholen vond je fijn, maar het liefste was je thuis. Blij was je met de speciale aandacht van je favoriete begeleiders, in Leveroy, Grave, Hoensbroek en Eindhoven. Met plezier zat je achter de computer en het werken ermee ging je goed af. Je had een brede interesse, was leergierig en wilde alles weten. Had je tijd over, dan zat je graag voor de TV. Muziek was je lust en je leven. In de percussiegroep van de fanfare kon je je helemaal uitleven.

Frank, Je had het niet altijd gemakkelijk, maar toch zag je steeds de zon. Blijheid, genieten, lachen, ravotten, dat zijn de kernwoorden van je leven. Aan velen heb je dat te danken, maar er was er een die onmisbaar was; dat was Mam.

De laatste zeswekendienst zal plaatsvinden in de St. Barbarakerk te Leveroy op zondag 17 december om 10.00 uur.
Allen die met ons meeleefden zeggen wij hartelijk dank.

Hub en Lies Henk Marly